Mitt fag er rekruttering i retailbransjen, og jeg ønsket meg nye foto til bruk på nettside og sosiale medier, og gjerne litt annerledes enn det som er typisk for min bransje. Etter å ha fulgt Line i Branding by Line en stund, var valget av fotograf enkelt! Alltid delikat det Line lager! Line var veldig godt forberedt til fotoshooten, hadde sterk gjennomføringsevne, leverte selve fotoene lynhurtig og ikke minst catchet hun akkurat det jeg ville. Jeg ønsket meg bilder som skulle utstråle tillit, troverdighet og erfaring. Fotoshooten gikk som en lek, Line fikk meg til å le og slappe av. Line har klare meninger som den profesjonelle fotograf hun er, samtidig som hun lyttet til mine innspill. Resultatet ble rålekkert! Jeg anbefaler Line på det varmeste! Hun forstår akkurat hva du ønsker deg og gjør sitt beste for å imøtekomme! Dedikert, engasjert, glødende opptatt av at resultatet skal bli bra, og i tillegg veldig hyggelig å samarbeide med!

Kristine Bang Abelsen, Eier / Rekrutterer


Når vi snakker om eiendom og skal vise til en bolig for salg, er det utrolig viktig å få folk til å føle seg hjemme i detaljene og boligen, som blir presentert. Dette får Line til i sine bilder, og derfor velger jeg henne gjentatte ganger.


Ann Margareth Walaker Hutchinson, Barlindhaug Eiendom AS

Line er en fryd å arbeide med og er en ekstremt dyktig social manager. Det er sjeldent jeg har vært borti en så hardtarbeidende og dedikert markedsfører, som genuint bryr seg om merkevaren hun jobber med. Line er interessert, engasjert, nysgjerrig og viser hvor enkelt man kan bygge engasjement i disse moderne digitale tider. Som person er Line hyggelig å samarbeide med, hun er imøtekommende, kreativ og ser løsninger som gjerne ikke andre ser. Anbefales!


Fredrik, DIGITAL MARKEDSFØRER

Vi har hatt samarbeid med Line, med hjelp til å profilere oss bedre i sosiale medier og merkevarebygging. Hun er profesjonell, brenner for merkevare, tar ansvar og gjennomfører. Jeg kan virkelig anbefale henne som en profesjonell, fin og god samarbeidspartner - OG endelig fikk vi fine bilder i sosiale medier, det har vi tenkt på noen år“.


Siri Pihl-Johannessen

Daglig leder/partner, Yes Sport og Profil AS


Line kommuniserer godt og tydelig. Hun har en positiv innstilling som virker motiverende på de rundt henne. Hun setter seg inn i ting på forhånd, noe som gjør at arbeidet blir effektivt. Line er kjempeflink på online markedsføring, kan anbefales!


Francis Billy Rath, daglig leder Digital Creations

Line i Branding & Styling AS er utrolig hyggelig og profesjonell. Hun er dyktig til å avdekke behov og ønsker, og leverer deretter. Vi er veldig fornøyd med bildene og jobben hun gjorde for oss!


Anette Bakketeig, INTEROPTIK BAKKETEIG

Jeg har utført fotooppdrag for Tiny Trolls of Norway hvor Line Engen var min kontaktperson. Jeg opplevde Line som en hyggelig, kreativ og løsningsorientert kunde. Hun var klar i sine bestillinger og lett å kommunisere med. Jeg kan trygt anbefale henne til nye partnere!


FOTOGRAF HAUGSENG FOTO

Follow me on Instagram
@branding_byline